Maak een afspraak

Het probleem

Een aantal jaar geleden begon onze samenwerking met de ontwikkeling van DIP, Daniels Informatie Programma. Vanuit Jeroen Daniels kwam de vraag of wij een systeem konden ontwikkelen ter ondersteuning aan het totale bedrijfsproces, van eerste klantcontact tot en met het aanmaken van de factuur. DIP was geboren.

De oplossing

Na jarenlange doorontwikkeling aan DIP ontstonden er wensen voor verdere uitbreiding waarbij het verstandig en noodzakelijk werd het fundament van DIP te vernieuwen en te moderniseren. Na 8 jaar trouwe dienst was het moment aangebroken om te starten aan de ontwikkeling van de opvolger: DIP2.   

DIP 2

Met het oude DIP in ons achterhoofd zijn we gestart met de ontwikkeling van het nieuwe systeem, op basis van het moderne PHP platform Laravel. Naast de in het oude DIP reeds bestaande functionaliteiten, zijn in DIP2 diverse stappen gezet om het proces nog beter te ondersteunen.

Door zorgvuldige gesprekken met de stakeholders, zijn tal van nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er nog meer zaken digitaal verlopen, van het maken van offertes tot het vastleggen van servicerapporten, vrijwel niets wordt meer eerste op papier gedaan en daarna overgenomen in het systeem.

Waarom zou je Divtag aan andere bedrijven aanbevelen?

We stelde Jeroen Daniels de vraag waarom andere bedrijven met ons zouden moeten samenwerken. Volgens Jeroen is Divtag een organisatie die graag met je meegroeit en een partner die jou als klant wil begrijpen. Elkaar begrijpen is in de praktijk toch altijd iets moeilijker dan gedacht. Dat is waar Divtag in uitblinkt. 

Maak een afspraak

Bekijk hier het interview met Jeroen Daniels

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak