Maak een afspraak

Onze waarden vormen onze sfeer en cultuur

Wanneer je ons leert kennen, ervaar je vrij snel dat ieder teamlid binnen Divtag uniek is. Maar er zijn drie belangrijke dingen die we allemaal gemeen hebben: onze kernwaarden.

Passie

Houden van wat je doet en dit ook uitstralen. Passie houdt ons op de been en houdt ons scherp. Iedereen bij Divtag gaat vol enthousiasme te werk en heeft een passie om de verwachting van de klant te overtreffen

Behulpzaamheid

Help je collega's waar je kunt. Iedereen bij Divtag heeft sterke punten en minder sterke punten, maar werken allemaal aan hetzelfde doel. Daarom zijn we bereid om elkaar op elk mogelijke manier te helpen en verbeteren.

Betrouwbaarheid

Als team moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Je bent zo sterk als je zwakste schakel. We zijn gemotiveerd, betrouwbaar en toegewijd om werk gedaan te krijgen.

Vacatures

Back-End Developer (Senior)

Als Back-End ontwikkelaar krijg je een belangrijke rol binnen het development team. De gevarieerde opdrachten die we binnen krijgen zorgen voor diversiteit aan persoonlijke groei.

Bekijk vacature Drunen | Fulltime

Staat jouw droom functie er niet bij?

Bij ons kun je altijd een open sollicitatie doen. We staan altijd open voor een gesprek.

Bel ons op 073-7114775 of stuur een mail naar vacature@divtag.nl

Stuur een email Bel ons

Leuk bij Divtag

Leuke collega's

Leuke collega's

Divtag bestaat uit een team van jonge gedreven en gepassioneerde ontwikkelaars en andere specialisten. Gewoon leuke collega's.

Elke dag een vrij uur

Elke dag een vrij uur

Persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Iedere ontwikkelaar heeft 1 uur per dag vrij in te delen om zijn kennis te vergroten.

Vers fruit

Vers fruit

We zorgen ook voor de vitamines bij Divtag. Er wordt iedere week vers fruit geleverd door onze lokale groenteboer Luc van Bokhoven.

Open sfeer

Open sfeer

We houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Door onze open sfeer voelt iedereen zich op zijn gemak en kan daardoor zichzelf zijn.

Kennisdelen

Kennisdelen

De kennis die we opdoen delen we met elkaar via zogenaamde kennis sessies. Iedere ontwikkelaar mag zijn eigen thema kiezen.

Flexibele werktijden

Flexibele werktijden

Ben je een vroege vogel of juist een dieseltje? Bij Divtag mag je je uren zelf indelen mits daarbij onze dienstverlening niet in gevaar komt.

Benieuwd naar onze cultuur?

Vragen over werken bij Divtag?

Stuur dan een mailtje naar vacatures@divtag.nl

Maak een afspraak