Maak een afspraak

Eerste vraag

Waarom een API koppeling?

tijdbesparende software

Gegegevens altijd actueel

Gegevens kunnen realtime uitgewisseld worden zodat elke afdeling over de meeste actuele gegevens beschikt.

tijdbesparende software

Inzicht in data

Door het koppelen van verschillende databronnen krijg je meer inzicht in je organisatie.

tijdbesparende software

Voorkom fouten

Door het koppelen van systemen zorg je ervoor dat gegevens exact overeen komen.

tijdbesparende software

Bespaar tijd

Het leggen van een koppeling tussen verschillende systemen bespaart tijd doordat je data niet meer dubbel hoeft in te voeren.

Wat voor soort koppeling?

Onze doelgroep beter bereiken

“Met een koppeling tussen ons vacatureplatform en Whatsapp bereiken we onze potentiële kandidaten op een effectieve wijze en kunnen ze op een informele manier solliciteren.”

1 FTE bespaard

“Door een koppeling tussen ons voorraadsysteem en ons boekhoudpakket hebben we binnen onze organisatie een kostenbesparing van 1 FTE kunnen doorvoeren.”

Aanmelding lidmaatschap

“Het team van Divtag heeft ervoor gezorgd dat aanmeldingen van nieuwe leden direct in ons CRM-pakket komen, nu hoeven we niet meer zelf de aanmeldingen in te voeren.”

Samen efficiënter werken

“Door een koppeling tussen ons CRM systeem en onze e-mail marketing software bereiken we elke week onze vrijwilligers met doeltreffende informatie”

Recruiters werken efficiënter

“Een koppeling tussen ons kandidaat volgsysteem en onze website zorgt ervoor dat een sollicitatie vanuit 1 van onze platformen direct gekoppeld is aan de recruiter.”

Alle informatie in één klantportaal

“Door al onze data te ontsluiten in één klantportaal hebben onze klanten realtime toegang tot alle hun informatie over energietarieven.”

Koppeling laten bouwen

Een koppeling laten bouwen tussen verschillende software start met een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Onze adviseurs inventariseert uw huidige werkprocessen, uw wensen, de mogelijkheden en geeft daarbij passend advies.

Na het adviesgesprek volgt de configuratie van de koppeling. Bij de configuratie zorgen we voor de mapping van de juiste velden van de gegevens die u wilt uitwisselen.

Vanaf dit moment nemen wij het proces volledig uit handen en ontzorgen we u volledig terwijl we u op de hoogte houden van de voortgang.

Na de oplevering plannen we een evaluatie in om samen te kijken naar hoe we door het uitbreiden van de koppeling verder kunnen helpen met groeien.

Hoe ziet een samenwerking met Divtag eruit?

Divtag

Uitgebreide audit & analyse primaire bedrijfsproces

We beginnen met een uitgebreide audit van uw organisatie en analyseren primaire processen. Vervolgens ontwikkelen we diepgaand begrip van uw huidige doelen en uitdagingen in deze processen. Van daaruit bespreken we de kansen en mogelijkheden wat er geautomatiseerd kan worden.
Divtag

Ontwikkel roadmap & mijlpalen

Vervolgens gaan we aan de slag met de scope van de software en hoe we uiteindelijk gaan realiseren a.d.v een ontwikkel roadmap. Tijdens de ontwikkeling werken we naar mijlpalen toe om de voortgang te kunnen bewaken. Divtag werkt volgens de Agile / Scrum methode waardoor u ten alle tijden inspraak en grip heeft op het ontwikkelproces.
Divtag

Onderhoud & optimalisatie

Met uw doelen als onze richtlijnen, zullen we uw software blijven onderhouden en optimaliseren en indien nodig, blijven door ontwikkelen met nieuwe features en uitbreidingen. Ook hier heeft u op ieder gegeven moment grip op het aantal uur dat u aan ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie wilt besteden.

Klant case

Automatisch relevante details ophalen

Bij Boomkwekerij Udenhout worden offertes voor de Franse markt aangevuld met een “fiche technique” waarin technische details worden vermeld. Het maken van deze documenten was veelal handmatig, repeterend en tijdrovend werk.

Divtag heeft samen met Boomkwekerij Udenhout de huidige werkwijze geanalyseerd en een verbetervoorstel gedaan.

Bekijk case

Uw eigen API laten ontwikkelen?

Is een API dé oplossing om uw website of applicatie te optimaliseren? Laten we er eens samen naar kijken. Kijken wat de beste oplossing is voor uw vraagstuk!

Maak een afspraak