Maak een afspraak

Rotim kenmerkt zich als een kleine dynamische organisatie die door te luisteren naar de vragen uit de markt en met haar creativiteit en gedrevenheid inspeelt op mogelijkheden én verder gaat dan dat. Geen wonder dat zij bij ons terecht kwamen. Divtag zoekt immers graag samen met de klant naar oplossingen, ideeën, functionaliteit en vormgeving.

Rotim wilde graag een nieuwe website.
Een eyecatcher, met mooie foto’s, een aantal daarvan is zelfs gemaakt door een eigen personeelslid van Rotim!
Uiteraard is voldoende ruimte voor uitgebreide informatie over het bedrijf, de mogelijkheden en materialen een must.
Maar Rotim gaat verder, ook nieuws en een login mogelijkheid stonden op dat wensenlijstje. Een extern Marketingbureau richtte zich op een uitdagend ontwerp. Een heerlijke opdracht met veel verschillende elementen waar ons Frontend team zich volledig op kon storten. Zo zien wij ze het liefst.

We hebben gekozen voor een custom-made website in WordPress geoptimaliseerd voor de verschillende doeleinden.

De pagina’s zijn makkelijk te beheren zodat ook toekomstige aanpassingen geen enkel probleem vormen. Andere noemenswaardigheden zijn de opvallende boomstructuur van de site en bijbehorende sticky menu die een leuke uitdaging vormden. Bijzonder zijn ook de werknemers pagina, waar met één klik meer informatie zichtbaar wordt. En niet te vergeten het klantenportaal, waar klanten van Rotim gepersonaliseerde informatie kunnen downloaden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar in plaats daarvan wil ik jullie uitnodigen een kijkje te nemen op de fantastische website van Rotim.

Naast het gebruik van de verschillende technieken was ook de samenwerking met deze klant fantastisch. Het project vroeg om veel persoonlijk contact, soms snel schakelen en samen nadenken over het beste resultaat. Dit intensieve contact in de driehoek van klant – marketingbureau en ons werkte erg prettig.

Daag ons ook uit om samen oplossingen te zoeken, mogelijkheden te creëren en daarmee de wereld beter en mooier te maken.

Bekijk hier de samenwerking met Rotim

Bent u toe aan een nieuwe website?

Bent u op zoek naar een intensieve samenwerking voor uw nieuwe website? Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw ideeën.

Maak een afspraak