Maak een afspraak

Over ons

Divtag is een softwareontwikkelingsbedrijf dat bekend staat om zijn projecten van topkwaliteit, duidelijke coördinatie en het behalen van afgesproken doelstellingen.

Met ongeveer 15 medewerkers gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, richten wij ons op het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen, met als doel tijd te besparen en/of de omzet te verhogen.

Onze klanten zijn veelal MKB(+) bedrijven die actief zijn in een niche markt en geen standaardsoftware kunnen vinden die aan hun behoeften voldoet. Ooit begonnen op een zolderkamer, zijn we nu onderdeel van Hittra.

Wij streven naar innovatieve en hoogwaardige oplossingen die wij programmeren in open source programmeertalen.

Onze passie, waarden en werkwijze

Onze werkomgeving is inspirerend, waarin mensen nieuwe online technieken en initiatieven kunnen ontplooien, met voldoende ruimte voor groei, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Kortom: het is een prettige werkomgeving.

Kennis is ons allergrootste bezit en we hebben een passie voor softwareontwikkeling. Zowel intern als naar onze klanten toe kunnen we hier gepassioneerd over vertellen.

Onze klanten, zowel intern als extern, zijn organisaties die op zoek zijn naar een partner die samen met hen de gewenste nieuwe producten kan realiseren.

Met onze relaties hechten we waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. We streven bij voorkeur naar langdurige relaties. Na een intensieve ontwikkelingsperiode blijven we beschikbaar voor verbetering en ondersteuning.

We werken bij voorkeur volgens een Agile/Scrum aanpak.

Benieuwd naar onze cultuur?

Uw bedrijfsproces(sen) optimaliseren?

Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en ideeën.

Maak een afspraak