Maak een afspraak

Over ons

Divtag is een Software ontwikkelingsbedrijf dat staat voor projecten die zich kenmerken door een hoge kwaliteit, heldere coördinatie en het behalen van afgesproken doelen.

Met ca. 15 medewerkers gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, automatiseren en digitaliseren wij bedrijfsprocessen. Met als doel tijdsbesparing en/ of omzet te verhogen.

We werken voor MKB(+) relaties die over het algemeen actief zijn in een “Niche” markt en daar geen standaard software kunnen vinden. Ontstaan vanaf op een zolderkamer en momenteel bedrijfsonderdeel van MPO Ventures.

We hebben een sterke drang naar innovatieve en kwalitatieve oplossingen die we programmeren onder de open source programmeertalen.

Onze passie, waarden en werkwijze

Vanuit een inspirerende werkomgeving waarin mensen nieuwe online technieken en initiatieven ontplooien. Met voldoende ruimte voor groei, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Kortom: Een prettige werkomgeving.

Kennis is ons allergrootste bezit en we hebben passie voor software ontwikkeling. We kunnen daar intern, maar ook aan onze klanten gepassioneerd over vertellen.

Onze klanten (intern/ extern) zijn organisaties die op zoek zijn naar een partner die samen met hen, de gewenste nieuwe producten verwezenlijkt.

Samen met onze relaties hechten we waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Bij voorkeur gaan we langdurige relaties aan. Na een intensieve ontwikkelingsperiode blijven we beschikbaar voor verbetering en ondersteuning.

We werken bij voorkeur op een Agile/ Scrum manier.

Benieuwd naar onze cultuur?

Uw bedrijfsproces(sen) optimaliseren?

Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en ideeën.

Maak een afspraak