Maak een afspraak

De waarde van een R&D Dag bij Divtag

In de wereld van maatwerk software is het essentieel om te blijven innoveren en te groeien. Bij Divtag geloven we dat regelmatige Research & Development dagen (R&D dagen) de sleutel zijn tot ons succes. In dit blog artikel gaan we bespreken waarom we deze dagen organiseren en wat ze precies inhouden.

Wat is een R&D dag?

Een R&D dag is een geplande dag waarop ons team bij elkaar komt om nieuwe ideeën te bespreken. Ook worden prototypes te ontwikkelt, problemen opgelost en nieuwe technologieën te verkent. Het is een dag waarop we ons kunnen concentreren op creatief denken en innovatie zonder de afleidingen van dagelijkse taken.

Waarom organiseren wij R&D dagen?

Bij Divtag geloven we in het belang van innovatie en voortdurende verbetering. We zijn er trots op dat we altijd de nieuwste technologieën gebruiken en onze klanten innovatieve oplossingen bieden. R&D dagen zijn een geweldige manier om onze ontwikkelingsprocessen te verbeteren, nieuwe ideeën te genereren en onze medewerkers uit te dagen om buiten hun comfortzone te denken. Door onze medewerkers in staat te stellen hun ideeën te delen en te experimenteren, hebben we de mogelijkheid om nieuwe en unieke oplossingen te creëren die onze klanten kunnen helpen.

Het organiseren van een R&D dag bij Divtag

Onze R&D dagen zijn volledig gepland en gefaciliteerd door ons management team. We beginnen de dag met een inspirerende toespraak van een van onze teamleden. Dit gaat over hun ervaringen met het bedenken en uitvoeren van een nieuw idee. Daarna gaan we aan de slag met groepsdiscussies en brainstormsessies. Dit om nieuwe ideeën te genereren en de haalbaarheid van deze ideeën te bespreken. We eindigen de dag met een presentatie. Deze gaat over de meest veelbelovende ideeën en concepten die we tijdens de dag hebben ontwikkeld.

Bij Divtag zijn we van mening dat R&D dagen ons een concurrentievoordeel bieden en ons helpen bij het blijven innoveren. We zijn er trots op dat we deze dagen organiseren. Het geeft ons team de kans om hun creativiteit en innovatievermogen te tonen. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen te begrijpen waarom R&D dagen zo belangrijk zijn voor ons bij Divtag. Voor de ontwikkeling van maatwerk software in het algemeen.

Volg ons op LinkedIn voor meer informatie over onze R&D dagen en andere updates over Divtag.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak