Maak een afspraak

Alpe d’HuZes Startschot “Nick’s reis naar de top”

Het startschot

Welkom bij het begin van een nieuwe, bijzondere serie: “Op weg naar de top”. Nick, onderdeel van ons team, heeft de handschoen opgepakt om de strijd aan te gaan voor het goede doel: KWF. Dit doet hij aan gewapend met de nodige vastberadenheid en een fiets.

In deze serie gaan we Nick volgen bij de voorbereidingen op zijn deelname aan de Alpe d’HuZes. Dit bericht is een startschot voor de serie, maar zeker niet voor zijn trainingen. We zullen meekijken bij een aantal van zijn trainingen en andere leuke mijlpalen. Volgende week zullen we starten met een podcast om te horen wat zijn reden is hier aan mee te doen.

Blijf ons volgen (op Linkedin vooral) voor het volgende deel van “De weg naar de top: Nick’s Reis naar Alpe d’HuZes.” Samen staan we sterk tegen kanker, want opgeven is geen optie!

Maak kennis met Nick van de Laar

Na zes jaar dienst bij de Koninklijke Luchtmacht, voelde Nick van de Laar dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met een achtergrond in Bedrijfskunde en ervaring bij zowel financiële instellingen als leidinggevende bij de Luchtmacht, stond hij voor een nieuwe stap.

“De wereld van maatwerk softwareontwikkeling is voor mij relatief nieuw. Ik ben dan ook opgetogen met deze kans. Mijn diverse achtergrond als officier geeft me een andere kijk op zaken, wat naar mijn idee waardevol is voor het team.”

Na een periode waarin Nick afwisseling en uitdaging in zijn werk zocht, veranderden zijn behoeften na de geboorte van zijn eerste kind in december vorig jaar. Het feit dat hij nu met de fiets naar het werk kan, past perfect bij zijn nieuwe levensfase.

Naast zijn werk geniet Nick van voetballen, quality time met zijn gezin, en het genieten van lekker eten en drinken. Met zijn diverse achtergrond en frisse perspectieven voegt Nick waardevolle inzichten toe aan het team van Product Owners bij Divtag.

Wil je om welke reden dan ook in contact komen met Nick van de Laar? Neem dan contact met ons op!

Alpe d'HuZes divtag

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak