Maak een afspraak

Klant Cases

Branche

Traprenovatie

Het probleem was

Vanuit Jeroen Daniels kwam de vraag of wij een systeem konden ontwikkelen ter ondersteuning aan het totale bedrijfsproces, van eerste klantcontact tot en met het aanmaken van de factuur.

Resultaat

Door zorgvuldige gesprekken met de stakeholders, zijn tal van nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er nog meer zaken digitaal verlopen, van het maken van offertes tot het vastleggen van servicerapporten, vrijwel niets wordt meer eerste op papier gedaan en daarna overgenomen in het systeem.

Branche

Tandheelkunde en mondzorg

Het probleem was

Geen duidelijkheid voor de tandarts, orthodontist, mondhygiënist en in het bijzonder de patiënt over wat een behandeling zou gaan kosten en wat de patiënt hiervan zelf moet betalen.

Resultaat

Maatwerk software die met één druk op de knop is inzichtelijk maakt wat de verzekering vergoedt en wat de patiënt zelf moet bijdragen.

Branche

Boomkwekerij

Het probleem was

Als boomkwekerij werken we met een goed ERP systeem. Specifiek voor de Franse markt wordt door afnemers een “fiche technique” bij de offerte gemaakt. Hierin staat de technische details zoals herkomst, aantal malen verplant, perceel etc. Met een eigen toepassing en handmatige invoer konden we hieraan voldoen. De uitdaging was om dit gebruiksvriendelijker, eenvoudiger en efficiënter te maken zodat onze verkopers en ondersteuners hier beter mee kunnen werken.

Resultaat

Divtag heeft deze uitdaging opgepakt en een eenvoudige oplossing gerealiseerd waarmee we nu de “fiche technique’s” met meer gebruiksgemak in minder tijd kunnen opmaken.

Branche

Grondstoffen voor de weg- en waterbouw

Het probleem was

Rotim wilde graag een nieuwe website. Een eyecatcher, met mooie foto’s, een aantal daarvan is zelfs gemaakt door een eigen personeelslid van Rotim! Uiteraard is voldoende ruimte voor uitgebreide informatie over het bedrijf, de mogelijkheden en materialen een must. Maar Rotim gaat verder, ook nieuws en een login mogelijkheid stonden op dat wensenlijstje.

Resultaat

We hebben gekozen voor een custom-made website in Wordpress, geïnstalleerd op Bedrock Boilerplate. Dit maakt de website makkelijker te ontwikkelen en veiliger.

Uw bedrijfsproces(sen) optimaliseren?

Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en ideeën.

Maak een afspraak