Maak een afspraak

Klant Cases

Branche

Groenbranche

Het probleem was

simpul wilde een gebruiksvriendelijk en schaalbaar Software as a Service (SaaS)-platform creëren om de efficiency te verhogen in de groenbranche. Het doel was om de administratieve lasten voor hoveniers te verminderen waardoor zij zich meer kunnen concentreren op wat ze het beste doen: mooie tuinen aanleggen.

Resultaat

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Divtag en simpul werd een geautomatiseerd registratiesysteem voor meerwerk, maar ook templates voor standaard offertes ontwikkeld. Dit betekent dat hoveniers niet langer kostbare tijd kwijt zijn aan handmatige, administratieve taken. Bovendien hebben we een schaalbaar SaaS product ontwikkeld, waardoor simpul kan blijven groeien en snel nieuwe klanten kan aansluiten.

Branche

Tandheelkunde en mondzorg

Het probleem was

Geen duidelijkheid voor de tandarts, orthodontist, mondhygiënist en in het bijzonder de patiënt over wat een behandeling zou gaan kosten en wat de patiënt hiervan zelf moet betalen.

Resultaat

Maatwerk software die met één druk op de knop is inzichtelijk maakt wat de verzekering vergoedt en wat de patiënt zelf moet bijdragen.

Branche

Boomkwekerij

Het probleem was

Als boomkwekerij werken we met een goed ERP systeem. Specifiek voor de Franse markt wordt door afnemers een “fiche technique” bij de offerte gemaakt. Hierin staat de technische details zoals herkomst, aantal malen verplant, perceel etc. Met een eigen toepassing en handmatige invoer konden we hieraan voldoen. De uitdaging was om dit gebruiksvriendelijker, eenvoudiger en efficiënter te maken zodat onze verkopers en ondersteuners hier beter mee kunnen werken.

Resultaat

Divtag heeft deze uitdaging opgepakt en een eenvoudige oplossing gerealiseerd waarmee we nu de “fiche technique’s” met meer gebruiksgemak in minder tijd kunnen opmaken.

Branche

Grondstoffen voor de weg- en waterbouw

Het probleem was

Rotim wilde graag een nieuwe website. Een eyecatcher, met mooie foto’s, een aantal daarvan is zelfs gemaakt door een eigen personeelslid van Rotim! Uiteraard is voldoende ruimte voor uitgebreide informatie over het bedrijf, de mogelijkheden en materialen een must. Maar Rotim gaat verder, ook nieuws en een login mogelijkheid stonden op dat wensenlijstje.

Resultaat

We hebben gekozen voor een custom-made website in Wordpress, geïnstalleerd op Bedrock Boilerplate. Dit maakt de website makkelijker te ontwikkelen en veiliger.

Uw bedrijfsproces(sen) optimaliseren?

Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en ideeën.

Maak een afspraak