Maak een afspraak

Interview Divtag: Gebruikmaken van Tools

In de hedendaagse bedrijfsvoering is het gebruik van data van cruciaal belang. Steeds vaker verzamelen bedrijven grote hoeveelheden gegevens om hun prestaties te meten en te verbeteren. Maar hoe zet je die data effectief in? Hoe zorg je ervoor dat je werknemers gemotiveerd blijven en niet het gevoel hebben dat ze constant onder toezicht staan? In dit artikel duiken we dieper in op de rol van data. Dit doen we aan de hand van een inspirerend interview met Jonathan van Divtag. We bespreken ook handige tips over hoe je als ondernemer optimaal gebruik kunt maken van beschikbare tools. Dit om de prestaties van je bedrijf te verbeteren.

Liever luisteren?

De Sleutel tot Succes

Jonathan, mede-eigenaar van Divtag, deelt zijn inzichten over het belang van tools binnen zijn bedrijf. Hij begint met een krachtige analogie: “Goed gereedschap is essentieel voor goed werk. Vergelijk het met een barbecue: mannen willen een goede barbecue hebben voor goed barbecueën. Zo is het ook met bedrijven; goede tools leiden tot betere prestaties.”

Jonathan benadrukt dat de keuze voor kwaliteit in tools niet alleen een praktische, maar ook een mindset-kwestie is. Hij gelooft dat de mindset van werknemers een essentiële tool is, waarop de rest voortbouwt. Een positieve mindset kan de werkzaamheden vergemakkelijken, terwijl een negatieve mindset ze kan belemmeren.

Verschillende Disciplines

Als softwarebedrijf gebruikt Divtag een scala aan tools, variërend van editors voor programmeertalen tot boekhoudsoftware en grafische programma’s. Jonathan legt uit dat elk teamlid zijn eigen set nodig heeft en dat kwaliteit hierbij voorop staat.

Strategisch Gebruik

Jonathan benadrukt het belang van een strategische benadering bij het kiezen. Hij adviseert ondernemers om alleen tools aan te schaffen die bijdragen aan de groei van het bedrijf en om regelmatig te evalueren of deze tools nog steeds relevant zijn.

Het Meten van Toolwaarde

De waarde van een tool wordt gemeten aan de hand van de tevredenheid van werknemers en de mate waarin ze bijdragen aan efficiëntie en productiviteit. Jonathan benadrukt het belang van luisteren naar de behoeften van werknemers en het bieden van de juiste tools om hun werk goed te kunnen doen.

Essentieël voor Ondernemers

Jonathan deelt zijn topadvies voor ondernemers als het gaat om tools: zorg voor goede gereedschappen voor je werknemers, bewandel een strategisch pad bij het kiezen van tools en laat sollicitanten hun favoriete gereedschap meenemen om inzicht te krijgen in hun mindset.

Conclusie

Het interview met Jonathan van Divtag benadrukt het belang van het strategisch gebruik van tools in de bedrijfsvoering. Door te luisteren naar de behoeften van werknemers, kritisch te blijven op de tools die worden gebruikt en een strategische benadering te hanteren, kunnen ondernemers de prestaties van hun bedrijf optimaliseren. Met de juiste tools en een positieve mindset leggen bedrijven de basis voor succes en groei.

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen?

Ook interessant

Resultaten van onze klanten spreken voor zich.

Interview Divtag: Online Platformen

Interviews maart 2, 2023

Succesvolle partnerships

Interviews september 12, 2022

Interview Divtag: Krapte op de arbeidsmarkt

Interviews maart 15, 2022

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak