Maak een afspraak

We werken o.a voor:

Alle maatwerk software diensten onder één dak

Full-service maatwerk software ontwikkeling specialist

(Bedrijfskundig) advies & inventarisatie

UI/UX Design & Prototyping

Klant feedback

Technische realisatie

Onderhoud, beheer & ontwikkeling

Livegang

(Bedrijfskundig) advies & inventarisatie

Een team van ervaren consultants in software ontwikkeling bekijkt samen met u de processen binnen uw organisatie en analyseren de verschillende taken waarbij maatwerk software u tijds- en kostenbesparing kan opleveren. Tevens zullen zij hun expertise inzetten om alle mogelijkheden op automatiseringsvlak helder te krijgen voor u zodat u de juiste keuze kunt maken.

UI/UX Design & Prototyping

Een belangrijk onderdeel van software ontwikkeling is de gebruiksvriendelijkheid. Een goed UX design zorgt voor een efficiënte workflow binnen uw software en helpt gebruikers makkelijker en beter hun werk te kunnen doen. Naast gebruikerstests kan ook prototyping toegepast worden om snel tot een werkend concept te komen waarmee inzichten verworven kunnen worden.

Klant feedback

Bij elke stap van de analyse- en ontwerpfase zijn we bereid om verschillende beoordelingen en feedbacksessies uit te voeren om ervoor te zorgen dat we alle details hebben vastgelegd.

Technische realisatie

Onze software developers werken in teamverband aan de ontwikkeling van uw software, deze technische realisatie wordt ondersteund door gestandaardiseerde werkprocessen die de kwaliteit van uw software waarborgen. Kennisdeling staat hierin centraal zodat u volledig ontzorgd wordt op dit gebied.

Onderhoud, beheer & ontwikkeling

Software vraagt om regulier onderhoud. Onze specialisten adviseren u over benodigde updates, zodat uw business gewaarborgd blijft op het gebied van stabiliteit en veiligheid. Door onze aanpak blijven wij continu uw software verbeteren en voorkomt u kostbare herstelwerkzaamheden in geval van problemen.

Livegang

Nadat uw software productiewaardig is, ontzorgen wij u bij de ingebruikname hiervan. Eventuele migratie vanuit de oude software kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen inclusief integriteitscontrole.

Full-cycle software ontwikkeling teams

We hebben meer dan 10 experts die fulltime in onze verschillende ontwikkelingsteam werken. Onze teams schalen mee met de projectbehoeften. Als het nodig is om de vaardigheden, het tempo of the burn-rate van uw project aan te passen, kunnen we de teamstructuur binnen 2 weken na uw verzoek bijwerken. Afhankelijk van het project kunnen de volgende rollen worden samengesteld:

Maak een afspraak
Project manager

Project manager

Team management, technische controle en planning. Belangrijkste aanspreekpunt voor de klant.
Business analyst

Business analyst

Verduidelijken van de vereisten voor de gevraagde wijzigingen en nieuwe functies; Specificeert implementatiedetails voor het ontwikkelteam.
UI/UX Designer

UI/UX Designer

Ontwerpt nieuwe schermlay-outs op basis van de creatieve richting op basis van overleg met de klant; Werkt daarnaast bestaande schermen bij zodat ze overeenkomen met de nieuwe gebruikersinterface.
Backend Developer

Backend Developer

Implementeert alle server-side componenten die nodig zijn voor de webapplicaties (database, API's, backend business logic, etc.); Verwerkt daarnaast aangevraagde wijzigingen, bugfixes, etcetera.
Frontend developer

Frontend developer

Implementeert het nieuwe design voor nieuwe en bestaande lay-outs; Verwerkt daarnaast aangevraagde wijzigingen, bugfixes, etcetera.
QA engineer

QA engineer

Voert prestatie- en regressietests uit, documenteert alle ontdekte problemen en helpt ontwikkelaars bij het oplossen van bugs.

Resultaten van onze klanten

Bekijk de case-studies met behaalde resultaten door software innovatie.

simpul
Het partnerschap tussen Divtag en simpul heeft ervoor gezorgd dat de software voortdurend wordt verbeterd en aangepast aan de veranderende behoeften van deze klanten en zorgt de jaarlijkse terugkerende klantendag telkens voor verbeterde oplossing en een validatie of de oplossing nog altijd tijd bespaart.
ZorgSom
Divtag heeft zich door de jaren bewezen in betrouwbaarheid en kwaliteit van ontwikkelde software wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons platform.
Boomkwekerij Udenhout
"Door een slimme koppeling worden automatisch relevante details opgehaald en worden foto’s toegevoegd wat onze “fiche technique” documenten een mooie, complete en professionele uitstraling geeft."
Lees meer

GRATIS software strategiesessie

Tijdens deze strategiesessie geven we een kick-start aan uw maatwerk software ideeën!

Plan uw GRATIS strategiesessie