Maak een afspraak

Goede websites bestaan uit een combinatie van een mooi design en topprestaties

Een website gericht op de groei van uw organisatie moet er niet alleen goed uit zien, maar fungeert als ‘gezicht’ van uw bedrijf. Het moet de goede eerste indruk achter laten op uw potentiële doelgroep, vertrouwen op bouwen bij kopers en flexibel zijn voor de veranderende behoefte van uw organisatie. 

Als uw huidige website niet aan die eisen voldoet is dat geen probleem! Bij Divtag staat ons team klaar om u te helpen bij het realiseren van een data gedreven website die is ontworpen om aan uw unieke doelen en behoeften te voldoen.

Maak een afspraak
De nieuwe website van Veroflex is naar volle tevredenheid gerealiseerd en ontvangen door onze klanten en partners. De oude website was niet meer van deze tijd, nu heeft het een moderne uitstraling en draait alles op de nieuwste techniek. Door de korte lijntjes en goede begeleiding was het fijn schakelen met Divtag.

Website ontwikkelt u met Divtag

Website die aansluiten bij uw visie, strategie en doelen

Wij zijn van mening dat uw kennis & expertise, in combinatie met onze IT ervaring leidt tot een succesvolle website die presteert. Na livegang heeft u niet alleen een volledig geoptimaliseerde website waarmee u uw doelen bereikt, maar u kunt uw pagina’s ook eenvoudig bewerken en onderhouden.

Bekijk website

Wat we doen

Onze website-design service omvat

tijdbesparende software
Focus op uw visie en doelen
tijdbesparende software
Slimme strategie en roadmap
tijdbesparende software
Gebouwd met oog op resultaat
tijdbesparende software
Geoptimaliseerd voor conversies
tijdbesparende software
Creëert vertrouwen bij uw doelgroep
tijdbesparende software
Mobile-first en responsive ontwerp
tijdbesparende software
Razendsnel op alle apparaten
tijdbesparende software
Data-gedreven door analytics-tools
tijdbesparende software
Eenvoudig te beheren
tijdbesparende software
Schaalbaar en toekomstbestendig

Hoe ziet een samenwerking met Divtag eruit?

Divtag

Uitgebreide audit & analyse

We beginnen met een uitgebreide audit van uw organisatie en analyseren van uw eisen en wensen. Vervolgens ontwikkelen we diepgaand begrip van uw huidige doelen en uitdagingen. Van daaruit bespreken we de kansen en mogelijkheden voor uw nieuwe website.
Divtag

Ontwikkel roadmap & mijlpalen

Vervolgens gaan we aan de slag met de scope van de nieuwe website en hoe we uiteindelijk gaan realiseren a.d.v een ontwikkel roadmap. Tijdens de ontwikkeling van uw website werken we naar mijlpalen toe om de voortgang te kunnen bewaken. Divtag werkt volgens de Agile/ Scrum methode waardoor u ten alle tijden inspraak en grip heeft op het ontwikkelproces.
Divtag

Onderhoud & optimalisatie

Met uw doelen als onze richtlijnen, zullen we na livegang blijven onderhouden en optimaliseren en indien nodig, door ontwikkelen met nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Ook hier heeft u op ieder gegeven moment grip op het aantal uur dat u aan ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie wilt besteden.

Klant Case

Doordenkers in grondstoffen

Rotim is al bijna veertig jaar importeur van bulk grondstoffen uit diverse landen die toegepast worden in de waterbouw, wegenbouw, betonindustrie, parken, spoorwegen en industriële productieprocessen. Deze markt in constant in beweging, hoe gaat zo’n bedrijf nou om met al die veranderingen?

Bekijk case

We werken o.a voor:

Heeft uw bedrijfsvisie een nieuwe 'online-uitstraling' nodig?

Laat hieronder uw gegevens achter! We zijn erg benieuwd naar uw bedrijf en ideeën.

Maak een afspraak