Maak een afspraak

Eerste vraag

Hoe kunnen we helpen met uw SaaS oplossing?

We hebben een idee voor een SaaS software, maar weten niet waar we moeten beginnen.

Er zijn een hoop verschillende manieren hoe je van start kunt gaan met het ontwikkelen van een SaaS oplossing. Maar hoe zorg je nu voor een juiste basis? Wat zijn benodigide features van de software? Waar en door wie wordt de software gebruikt? En hoe zorgen we ervoor dat de software later kan worden uitgebreid?

Divtag Divtag zit van dag één met u om tafel, niet alleen om voor de technische realisatie, maar alles wat daarbij komt kijken. Door het toepassen van de Lean Start-up methode starten we met het bouwen van een MVP, waar we ons richten op het beoogde resultaat, features en prestaties.
We zijn op zoek naar een partner die de technische realisatie van ons prototype kan uitvoeren en in de toekomst kan blijven doorontwikkelen.

Een goede, schaalbare SaaS oplossing bouwen kan zeer overweldigend en complex zijn. Laat staan het vermarkten en doorontwikkelen. We hebben een (doorklikbaar) prototype, maar hoe moeten we het realiseren? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de software schaalbaar is? Hoe zit het met de beveiliging? Wat is de beste manier om de software te positioneren en vermarkten?

Divtag Divtag zal fungeren als digitale partner voor de technische realisatie van uw prototype. Door jarenlange ervaring en expertise zijn we in staat u te adviseren in het realiseren, vermarkten en doorontwikkelen van uw SaaS oplossing.

Hoe we die problemen oplossen

Full-service SaaS software specialist

(Bedrijfskundig) advies & inventarisatie

UI/UX Design & Prototyping

Minimum Viable Product

Technische realisatie

Onderhoud, beheer & ontwikkeling

Deployment

(Bedrijfskundig) advies & inventarisatie

Een team van ervaren consultants in SaaS ontwikkeling bekijken samen met u het idee en eventueel prototype. Vervolgens identificeren we direct welke technieken voor de functionaliteiten kunnen toepassen. Tevens zullen we onze expertise inzetten een ontwikkel roadmap te definiëren zodat we snel resultaat kunnen boeken.

UI/UX Design & Prototyping

Wanneer er nog geen (doorklikbaar) prototype is ontwikkelt gaat ons UI/UX team aan de slag met het design. Een goed UX design zorgt voor een gebruiksvriendelijke software en helpt gebruikers makkelijker en beter waarde te halen uit de oplossing. Door gebruikerstests toe te passen kunnen we in een vroegstadium tot inzichten komen die bijdragen aan de MVP.

Minimum Viable Product

Een Minimum Viable Product (MVP) is een versie van het product met net genoeg functionaliteiten om te kunnen worden gebruikt door ‘early adopters’, die vervolgens feedback kunnen geven voor toekomstige productontwikkeling. Een focus op het vrijgeven van een MVP betekent dat ontwikkelaars mogelijk langdurig en (uiteindelijk) onnodig werk vermijden.

Technische realisatie

Nadat de klant- en gebruiker feedback is verworven gaan onze software developers aan de slag met de ontwikkelng van versie 1 van het product. Deze technische realisatie wordt ondersteund door gestandaardiseerde werkprocessen die de kwaliteit van uw software waarborgen. Kennisdeling staat hierin centraal zodat u volledig ontzorgd wordt op dit gebied.

Onderhoud, beheer & ontwikkeling

Software vraagt om regulier onderhoud. Onze specialisten adviseren u over benodigde updates, zodat uw business gewaardborgd blijft op het gebied van stabiliteit en veiligheid. Door onze aanpak blijven wij continu uw software verbeteren en voorkomt u kostbare herstelwerkzaamheden in het geval van problemen.

Livegang

Nadat uw SaaS oplossing productie waardig is ontzorgen wij u bij de lancering van de software zodat het daadwerkelijk in gebruik kan worden genomen door de gebruikers.

Full-cycle teams

We hebben meer dan 10 experts die fulltime in onze verschillende ontwikkelingsteam werken. Onze teams schalen mee met de projectbehoeften. Als het nodig is om de vaardigheden, het tempo of the burn-rate van uw project te wijzigen, kunnen we de teamstructuur binnen 2 weken na uw verzoek bijwerken. Afhankelijk van het project kunnen de volgende rollen worden samengesteld:

Maak een afspraak
Project manager

Project manager

Team management, technische controle en planning. Belangrijkste aanspreekpunt voor de klant.
Business analyst

Business analyst

Verduidelijken van de vereisten voor de gevraagde wijzigingen en nieuwe functies; Specificeer implementatiedetails voor het ontwikkelteam.
UI/UX Designer

UI/UX Designer

Ontwerpt nieuwe schermlay-outs op basis van de creatieve richting op basis van overleg met de klant; Werkt daarnaast bestaande schermen bij zodat ze overeenkomen met de nieuwe gebruikersinterface.
Backend Developer

Backend Developer

Implementeert alle server-side componenten die nodig zijn voor de webapplicaties (database, API's, backend business logic, etc.); Verwerkt daarnaast aangevraagde wijzigingen, bugfixes enz.
Frontend developer

Frontend developer

Implementeert het nieuwe design voor nieuwe en bestaande lay-outs; Verwerkt daarnaast aangevraagde wijzigingen , bugfixes, enz.
QA engineer

QA engineer

Voert prestatie- en regressietests uit, documenteert alle ontdekte problemen en helpt ontwikkelaars bij het oplossen van bugs.

Wat we doen

Onze Full-Service diensverlening

tijdbesparende software
Inventarisatie & inspiratie sessies
tijdbesparende software
Functionaliteiten definiëren
tijdbesparende software
WireFraming
tijdbesparende software
UI/UX Design & Prototyping
tijdbesparende software
MVP ontwikkeling
tijdbesparende software
MVP lancering
tijdbesparende software
SaaS ontwikkeling
tijdbesparende software
Release management
tijdbesparende software
Prototyping
tijdbesparende software
Projectmanagement

Resultaten van onze klanten

Bekijk de case-studies met behaalde resultaten door software innovatie.

simpul
Het partnerschap tussen Divtag en simpul heeft ervoor gezorgd dat de software voortdurend wordt verbeterd en aangepast aan de veranderende behoeften van deze klanten en zorgt de jaarlijkse terugkerende klantendag telkens voor verbeterde oplossing en een validatie of de oplossing nog altijd tijd bespaart.
ZorgSom
Divtag heeft zich door de jaren bewezen in betrouwbaarheid en kwaliteit van ontwikkelde software wat een grote bijdrage heeft geleverd aan het succes van ons platform.
Boomkwekerij Udenhout
"Door een slimme koppeling worden automatisch relevante details opgehaald en worden foto’s toegevoegd wat onze “fiche technique” documenten een mooie, complete en professionele uitstraling geeft."
Lees meer

We werken o.a voor:

GRATIS software strategiesessie

Tijdens deze strategiesessie geven we een kick-start aan uw software innovatie ideeën!

Plan uw gratis strategiesessie