Maak een afspraak

Divtag groeit door: Versterking van nieuwe werknemers

Nieuwe werknemers binnen Divtag

Divtag heeft een fantastische periode achter de rug. We zijn enorm trots op de groei die we hebben doorgemaakt. Onze teamuitbreiding is daar een belangrijk onderdeel van. Dit jaar hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen: Olaf en Erik. Ook hebben we de eerste twee medewerkers die 10 jaar in dienst zijn bij Divtag. In deze blogpost delen we onze recente ontwikkelingen en nodigen we talentvolle professionals uit om ons team te versterken.

Nieuwe gezichten: Welkom Olaf en Erik

Onze nieuwe collega’s hebben zich snel aangepast en voelen zich al helemaal thuis binnen Divtag. Ze hebben niet alleen hun technische expertise laten zien, maar ook hun vermogen om goed samen te werken met de rest van het team. We kijken uit naar de projecten die ze gaan realiseren en de bijdrage die ze leveren aan onze verdere groei.

Jubilea: Een decennium bij Divtag

Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: onze eerste twee medewerkers die 10 jaar in dienst zijn. Dit is een bewijs van de sterke band die we binnen Divtag hebben. Onze collega’s hebben zich de afgelopen jaren ingezet om Divtag te maken tot wat het nu is. Hun inzet en loyaliteit worden enorm gewaardeerd.

Het vieren van deze jubilea is een moment om terug te kijken op de groei en successen van Divtag. Het toont ook aan dat we een werkgever zijn die waarde hecht aan lange-termijnrelaties. Deze medewerkers zijn een inspiratie voor nieuwe collega’s en laten zien dat Divtag een plek is waar je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen.

Op zoek naar meer talent: PHP developer

Om onze groei voort te zetten, zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. We zoeken iemand die passie heeft voor het ontwikkelen van mooie applicaties en graag in een dynamische omgeving werkt. Bij Divtag krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en samen te werken met een getalenteerd team.

De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met PHP, kan goed overweg met frameworks zoals Laravel en heeft een scherp oog voor detail. We zoeken iemand die proactief is, snel kan schakelen en graag nieuwe technologieën leert. Bij Divtag krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je vaardigheden verder te verbeteren.

Divtag groeit door

Divtag groeit door dankzij de versterking van nieuwe werknemers. We zijn trots op onze nieuwe collega’s Olaf en Erik en vieren de jubilea van onze eerste medewerkers die 10 jaar bij ons zijn. Met deze sterke basis kijken we uit naar een toekomst vol groei en innovatie. We zijn nog op zoek naar een ervaren PHP developer die ons team wil komen versterken. Ben jij diegene die we zoeken? Klik hier en bekijk de vacatures! We kijken ernaar uit om van je te horen!

divtag_groeit_door

Groei met ons mee!

Zie jij jezelf ook groeien binnen Divtag? Waar wacht je nog op!

Solliciteer hier!

Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak