Maak een afspraak

InputDriven App: Een Duurzaam Succesverhaal

Bij Divtag hebben we in samenwerking met InputDriven een revolutionaire applicatie ontwikkeld die de missie van het bedrijf om de uitstoot van wagenparken te verminderen, naar nieuwe hoogten tilt. Met een focus op toegankelijkheid en effectiviteit hebben we een app gecreëerd die bestuurders actief informeert en motiveert om zuiniger te rijden, terwijl ze tegelijkertijd inzicht krijgen in hun duurzame mobiliteitsprestaties.

InputDriven: Innovatie voor Duurzaamheid

De InputDriven app is ontworpen met als doel het reductiepotentieel van CO2-uitstoot inzichtelijk te maken voor bedrijven en bestuurders. De app is een krachtige tool om duurzame mobiliteit te bevorderen. Door het monitoren van de CO2-uitstoot en het verstrekken van real-time feedback. Dit innovatieve platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën. Dit zorgt voor impact van rijgedrag op het milieu door het te visualiseren en aan te moedigen.

InputDriven: Toegankelijkheid en Gemak

Met de app is duurzaamheid binnen handbereik gebracht van elke bestuurder. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig voor gebruikers om hun CO2-uitstoot te monitoren en hun prestaties te volgen. Door middel van gepersonaliseerde feedback en doelen worden bestuurders gestimuleerd om bewuste keuzes te maken. Deze leiden tot een lagere uitstoot en een groenere toekomst.

De Weg naar Succes

Het ontwikkelproces van de InputDriven app was een nauwe samenwerking tussen Divtag en InputDriven. Elk aspect van de gebruikerservaring is zorgvuldig overwogen en geoptimaliseerd. Dit project is geslaagd door te luisteren naar de behoeften van de klant. En niet te vergeten onze expertise op het gebied van app-ontwikkeling

De Toekomst van Duurzame Mobiliteit

Met de lancering van de InputDriven app in september/oktober betreden we een nieuw tijdperk van duurzame mobiliteit. Onze samenwerking met InputDriven heeft niet alleen geleid tot een krachtig instrument voor het verminderen van CO2-uitstoot. Het heeft ook de weg vrijgemaakt voor verdere innovatie en vooruitgang op het gebied van duurzame mobiliteit. Met de InputDriven app zetten we een belangrijke stap naar een schonere en groenere toekomst voor ons allemaal.

inputdriven-app

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak