Maak een afspraak

Bjorn Thannhauser nieuwe directeur van Divtag B.V.

Vandaag is bekend gemaakt dat Bjorn Thannhauser per 1 januari 2023 de nieuwe directeur van Divtag B.V. zal zijn. Hij volgt dan Jonathan Schlüter op die na bijna 15 jaar afscheid neemt van zijn functie als directeur.

Bjorn Thannhauser

De opvolger binnen Divtag

Divtag is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft voor de komende jaren nog brandende  ambities. De groeiende vraag naar innovatie software oplossingen en de krapte op de arbeidsmarkt maken dit een grote uitdaging die volledige aandacht vereist. Deze ambities vragen een sterke leider om dit proces zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. “Na een ruime verkennende fase zijn we bij Bjorn uitgekomen”, aldus beide eigenaren Arno Klerks en Jonathan Schlüter. 

“Bjorn heeft de afgelopen periode meegedraaid in het productieproces van Divtag als Product Owner, en heeft hierdoor een goed beeld gekregen van de klanten en de waarde die Divtag toevoegt middels haar op-maat software”, zo vervolgt Jonathan.

blog-divtag-directeur

Groeiperspectief binnen Divtag

Bjorn Thannhauser heeft veel zin in deze nieuwe stap. “Ik ben sinds 2000 werkzaam in de wereld van internet en webapplicaties. Na mijn eigen ondernemerschap in de eerste jaren van deze eeuw heb ik de nodige ervaring opgedaan bij andere MKB bedrijven en daarna bij een middelgrote onderneming. Nu ben ik weer terug in het MKB en dat voelde direct vertrouwd. De kennis en ervaring uit de voorgaande jaren neem ik nu mee naar Divtag om samen met het team verder te groeien en snel te kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen in de markt, en bijbehorende projectaanvragen. Deze stap biedt het juiste perspectief. Niet alleen voor mij, maar voor het gehele team en haar klanten. Ik ben Jonathan en Arno dan ook erg dankbaar voor het gestelde vertrouwen en de kans die ze mij bieden. Ik heb er enorm veel zin in!”

Ook Jonathan Schlüter is blij met de voorgenomen transitie. “Bjorn is iemand die met veel inlevingsvermogen en empathie zijn stakeholders voor zich weet te winnen. Zijn energieke karakter heeft een positieve invloed op het team en onze klanten. Door zijn jarenlange ervaring in internetcommunicatie en op-maat webapplicaties is hij in onze ogen de perfecte persoon om Divtag verder te laten doorgroeien. Ik zie dit traject dan ook met veel vertrouwen tegemoet en kijk uit naar de resultaten die Bjorn met het team gaat boeken.”

Zorgvuldige overgang

De komende maanden zal in het teken staan van een zorgvuldige en “warme” overdracht. Jonathan Schlüter zal voorlopig nog op commercieel en strategisch niveau verbonden blijven aan Divtag, naast zijn functie van co-founder van MPO Ventures waar nu meer tijd voor vrij komt. “Stap voor stap en ruim de tijd nemend zullen we Bjorn in stelling brengen”.

Bjorn: “Het is een geleidelijke overgang zonder al teveel veranderingen. De dienstverlening blijft dezelfde en klanten die op zoek zijn naar tijdbesparende software blijven welkom op het bekende adres in Drunen.”

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak