Maak een afspraak

Data Platgeslagen Editie 2: Meer leven in de brouwerij!

De tweede editie van Data Platgeslagen is een feit! Wat een goede energie hebben we gekregen van de bezoekers en sprekers. Deze keer hebben we samen met Bottomlines en De Digitale Werkplaats dit inspirerend evenement mogen organiseren. 

We hadden de eer om 3 toffe sprekers een podium te bieden; 

Bij Divtag zijn we niet alleen groot fan van hoogwaardig maatwerk software, maar ook het gebruik van data. We willen bedrijven helpen om efficiënter te werken door innovatieve systemen te integreren en te gebruiken waardoor zij manuele handelingen uitsparen en slimmer te werk kunnen gaan. Door het koppelen van verschillende databronnen krijgen bedrijven meer inzicht in hun organisatie.

Uiteraard vertellen we u er graag meer over onder het genot van een kopje koffie. 

Mocht u de eerste en tweede editie van Data Platgeslagen gemist hebben, geen zorgen. Er komt een editie 3! Meer info volgt snel via ons Linkedin kanaal.

Wat is Data Platgeslagen?

Termen zoals Machine Learning, Artificial Intelligence, Finance Data en Dashboarding zal u waarschijnlijk wel eerder hebben gehoord. Gave innovatieve ontwikkelingen waarmee u als ondernemer een stap voor uw concurrent blijft. Is dit iets voor uw organisatie? Dat is waar Data Platgeslagen op in speelt. Data Platgeslagen is een laagdrempelig event. Deze worden speciaal voor u als ondernemer georganiseerd. We leggen uit hoe data  voor u als ondernemer kan gaan werken, met 3 aansprekende sprekers, hun ervaringen en tussendoor interactie. En uiteraard een mooie gelegenheid om de vele online gelegenheden achter ons te laten en echt weer samen te netwerken zoals het hoort. 

Bekijk voor een korte impressie de video hieronder: 

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak