Maak een afspraak

Nick’s reis naar de Alpe d’HuZes: Flexibel en Vastberaden

Hier is een update van Nick, die zich met volle moed voorbereidt op de Alpe d’HuZes. Vanavond zou het gaan regenen, dus vanochtend heeft Nick slim de fiets gepakt om zijn training niet in het water te laten vallen. Dat noemen we nog eens flexibiliteit!

Vandaag was Nick’s eerste keer op de racefiets na een paar keer lekker te hebben gefietst op de mountainbike. Hij heeft echt zin om te blijven trainen en heeft zichzelf voorgenomen om drie keer per week te gaan fietsen. Daar gaan we, Nick!

Op 18 mei staat er iets leuks op de planning: Nick gaat naar Zuid-Limburg. Daar gaat hij vast en zeker genieten van de mooie routes en flink wat kilometers maken.

Wat gaaf dat er al bijna €12.000.000 is opgehaald voor KWF voor de editie van Alpe d’HuZes 2024! Dat laat zien hoeveel mensen zich inzetten voor dit belangrijke doel. En jij kunt ook helpen! Wil je Nick steunen en tegelijkertijd iets goeds doen?

Je kunt een donatie doen via zijn persoonlijke pagina:

Laten we Nick aanmoedigen en samen de strijd tegen kanker steunen! Volg zijn reis en vergeet niet om te doneren als je kunt. Samen maken we een verschil!

Ook interessant

Resultaten van onze klanten spreken voor zich.

Wat is Machine Learning?

Kunstmatige intelligentie november 5, 2020

Kunstmatige Intelligentie toepassen

Kunstmatige intelligentie november 5, 2020

Wat is Kunstmatige Intelligentie?

Kunstmatige intelligentie november 5, 2020

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak