Maak een afspraak

Data Platgeslagen: Een succesvolle eerste editie!

Op donderdag 8 juli 2021 organiseerden we in de Brasserie van de Gruyter fabriek in Den Bosch het event Data Platgeslagen”, samen met Bottomlines en MORinsights. De reacties waren zeer positief en iedereen was blij om weer een real life event te kunnen bezoeken. Onze sprekers gaven allemaal een inkijkje in hoe zij met data hun bedrijven succesvol runnen. 

Data? Bij Divtag ontwikkelen jullie toch maatwerk software? Dat is helemaal correct, maar de samenwerking met de bovengenoemde bedrijven combineert software ontwikkeling, inzicht middels KPI’s en data visualisatie! Uiteraard vertellen we u er graag meer over onder het genot van een kopje koffie. 

Mocht u de eerste editie van Data Platgeslagen gemist hebben, geen zorgen. Op donderdag 23 september 2021 organiseren we een vervolg met nieuwe sprekers en wederom een flinke dosis inspiratie. Meer info volgt snel via onze social media kanalen.

divtag-data-platgeslagen-evenement

Wat is Data Platgeslagen?

Termen zoals Machine Learning, Artificial Intelligence, Finance Data en Dashboarding zal u waarschijnlijk wel eerder hebben gehoord. Gave innovatieve ontwikkelingen waarmee u als ondernemer een stap voor uw concurrent blijft. Is dit iets voor uw organisatie? Dat is waar Data Platgeslagen op in speelt. Data Platgeslagen is een laagdrempelig event. Deze is speciaal voor u als ondernemer.

Bekijk voor een korte impressie de video hieronder: 

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van uw software zouden aanpakken?

Maak nu een afspraak bij ons softwarebedrijf in Drunen en u heeft snel duidelijkheid.

Maak een afspraak